SAMSUN / ATAKUM - Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu

Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu

Özören Mahallesi Merkez Sokak No23 Atakum/SAMSUN
Vizyon
Okulumuzun fiziki gelişimini tamamlayarak; öğrencisiyle birlikte çevresini de etkileyen, teknolojik alandaki gelişmelerden en iyi şekilde yararlanan, görerek, yaşayarak öğrenme ilkesini hayata geçirmiş 21. yüzyıla yaraşır, öğretmen-öğrenci ve velisiyle bütünleşmiş nitelikli ve örnek bir okul toplumu yaratmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi çevresi ile etkili iletişim kurabilen, bilimsel, akıcı ve özgür düşünebilen, evrensel, ulusal, kültürel ve ailevi değerlere sahip çıkan , kendi kendisini yönetebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştırmacı, duygusal olarak dengeli, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olarak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirip hayata ve bir üst öğretim kurumuna hazırlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2985
Öğretim Şekli :Tam Gün taşımalı eğitim uygulanmaktadır.2018-2019 Eğitim öğretim yılından itibaren birleştirilmiş sınıf uygulamasına geçilmiştir.
MERKEZİ SİSTEM KATI YAKITLI KALORİFER
Ulaşım
Samsun-sinop karayolu 10 km. den (19 mayıs polis okulu kavşağından) Karakavuk Özören istikametine dönülerek 8 km daha gidilerek okulumuza ulaşılır.
Servis Bilgisi
Toplu taşıma yoktur.Çalışan personel Özel araçlarla okula gelmektedir.Öğrenci taşıma merkezidir öğrenci servisi vardır.
Özören Mahallesi Merkez Sokak No:23 Atakum/SAMSUN
İl Merkezine Uzaklık: 35 km İlçe Merkezine: 18 km
Proje Çalışmaları
2018-2019 Eğitim öğretim yılında kaymakamlık makamının onayı ile Okulumuzda "ÇEVRE EĞİTİMİ" Projesi yürütülmektedir.